maanantai 19. tammikuuta 2009

Asennepipo vol. 3

Lankatilauksen odottelu on ajanut minut melkein epätoivon valtaan. Tarjouduin nimittäin neulomaan veljelleni pipon 7 veljeksestä, kun en enää kertakaikkiaan enää keksinyt, mitä ihmettä vähillä  langoillani tekisin. Muutama vuosi sitten tein veljelle pari pipoa, joista hän piti hullun lailla. Asennepipot vol. 1 ja 2 olivat hyvin simppeleitä ribbipipoja Jacques Cousteau-pipon tyyliin. Toivoin yhtä innokasta vastaanottoa, eikä mennyt metsään. Sain vapaat kädet päättää, mitä päähän valmistuu siitä huolimatta, että kyselin toiveita. Jihii!

 
Malli on varsin yksinkertainen Jared Floodin Turn A Square (Ravelryssa). Sen juju näkyy tässä kuvassa paljon paremmin: se on nimittäin päälaen kavennuksissa. Alkuperäisessä ohjeessa on käytetty kahta eri lankaa loppuun asti. Itse halusin vain pienen säväyksen kirkkaanpunaisella.

Mies on jo jonkin aikaa ehdotellut, että tekisin hänelle jotakin päähänpantavaa. Tätä ennen toiveet ovat olleet tätä luokkaa: "sen pitää sopia mun uuden takin kanssa". Uutta Takkia ei ole vielä olemassakaan, joten ohjeistus on ollut vähintääkin epämääräistä. Nyt, kun veljen pipo valmistui, mies innostui uudestaan ja antoi jo tarkempia ehdotuksia! Lankana on ikivanha vihreänraidallinen 7 veljestä. Sekin valmistunee parin päivän sisään.

En ole vieläkään saanut kuvatuksi tiskirättejä, joista puhuin jo viikko sitten. Kyllä ne tulevat vielä!

4 kommenttia:

  1. No, tuohan sopii ku nappi silmaan mr.Tomppelin päähän! Upean näköinen on.
    Jos se sun rakas odottaa sun vievän hänet sinne takkiostoksille? Sen jälkeen olisi ollut helpompi tehdä se myssy siihen sopivaksi. Nyt saatte sitten ostaa takin, joka käy myssyyn!
    Minä se lueskelin tänään ja kirjoittelin kommenttia yhteen blogiin. Vastapalvelukseksi minä sain hieman paahtuneen toscapiirakan uunista! Hymph.

    VastaaPoista
  2. tulis jo kuvia tiskiräteistä! :D ja linkit niihin ohjeisiin.. mä haluaisin kanssa supersankarirättejä, jotta voisin joskus hallita tuota rikollista kaaosta, joka keittiössä riehuu

    VastaaPoista
  3. Mummoa neuvomassa! =D

    VastaaPoista
  4. terveiset vippimummo

    VastaaPoista