keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Miehen pipo JA tiskirättejä

Levottomat kädet levottomilla puikoilla saavat kaikenlaista pientä aikaiseksi. Miehen pipo valmistui eilen. Saaja oli niin iloinen pipostaan, että piti sitä päässään, sisällä, koko illan, vaikka on mahdollisimman kaukana ihmistyypistä, joka hautoisi päätään vuorokauden ympäri pipon sisässä. Yläasteella opettaja oli kuulemma pelotellut, että aivot sulavat, jos hattua pitää sisällä. Mallina on perusribbipipo täältä. Lanka oli omasta varastosta vanhaa 7 veljestä. Päälaelta se näyttää tältä:
Tekisi mieli päästä vähitellen käsiksi isompiinkin projekteihin. Lankatilaus on lähtenyt matkaan pari päivää sitten, joten voisi olla ehkä toivoa saada se viikonlopuksi? Mielikuvitukseni alkaa tökkiä ja pieni lankavarasto kyllästyttää. Mitä siis olen oppinut? EN enää tilaa lankaa kaukaa, jos haluan päästä käsiksi siihen pian. Niin.

Nyt kuvia kauan sitten luvatuista tiskiräteistä:
Ohjeet on taas haettu internetin ihmeellisestä maailmasta: sininen Mikki Hiiren pää täältä, lammasrätti (on muuten ensimmäinen neuleenpoikanen, johon olen tehnyt pallukoita) täältä, tassukuvio täältä ja vielä uimapuku täältä.
Uimapukurätti on päässyt jo käyttöön. Tuntuu ihan mukavalta, ei se ainakaan sen huonommin toimi kuin melkein kertakäyttöiset Wettexitkään.

Laitan vielä Maman iloksi kuvan tämänpäiväisestä kokkailustani. Resepti on haettu eksoottisesti Pirkan ruokasivuilta, vaikka siinä vähän thai-fiilistä onkin. Vähän ärtsympänäkin keitto olisi toiminut, ohjeessa oli vain yksi kokonainen  punainen chili.

4 kommenttia:

  1. Herkulllisen näköistä soppaa. Mmmm. minäkin tein jotain tuollaista, siita tulee juuri aamusta päivitys. Tervetuloa virtuaalimaistiaisille!
    Käypä blogissani. Minulla on sinulle juttua...

    VastaaPoista
  2. Siis vielä piti tulla käymään. Upea pipo tuolla nuorella komealla miehellä.

    VastaaPoista
  3. Siis haastetta pukkasi sinulle!

    VastaaPoista
  4. kiva kun laitoit ne tiskirättikuvat :) hauskoi rättei! punaisesta chilistä täytyy sanoa, että lähikaupoissa myytävät on siitä miedoimmasta päästä, niitä kannattaa laittaa ainakin kolme :)

    VastaaPoista